Kuinka toimimme?

Kiitos, että valitsit meidät. Seuraavassa on ohjeita miellyttävää oleskelua varten vuokra-asunnoissamme

Geomar-huoneistoissa käytämme avainkoodeja tai fyysisiä avaimia kohteesta riippuen. Löydät tiedot avaintyypistäsi vahvistussähköpostistasi tai voit kysyä sitä puhelimitse.

Huoneistosi on käytettävissäsi ensimmäisenä oleskelupäivänäsi klo 16.00 lähtien.

Jos valitsemassasi Geomar-huoneistossa on tavallinen avainlukko, sinun on ensin haettava avain.

Geomar-huoneistosi avain on noudettavissa sopimuksen alkamispäivänä klo 12.00-16.00 välisenä aikana Geomarin paikallisesta toimistosta tai automaattisesta avainkioskista, joka sijaitsee määritellyssä paikassa. Löydät tiedot avaimen noutamisesta vahvistussähköpostistasi.

Jos haluat välttää avainten noutamisesta aiheutuvan vaivan, voit tilata avainten toimituksen. Huomaa, että tämä palvelu on lisämaksullinen. Jotta avainten toimitus sujuisi ongelmitta, pyydä palvelua varauksen tekemisen yhteydessä tai viimeistään päivää ennen varauksen alkamista.

Jos valitsemassasi Geomar-huoneistossa on koodilukko, avaimen noutoa ei tarvita. Asuntosi avainkoodi lähetetään varauksessasi annettuun matkapuhelinnumeroon ja sähköpostiosoitteeseen ensimmäisenä oleskelupäivänä klo 16:00 mennessä. Avainkoodi aktivoituu heti sen saatuasi ja on voimassa uloskirjautumisaikaan asti. Sama avainkoodi toimii sekä pääsisäänkäyntiin että huoneistoosi tai huoneeseesi. Voit saapua paikalle ja käyttää avainkoodia silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Huoneistosi numero annetaan avainkoodin yhteydessä tai avainta noudettaessa.

Kun varauksesi on vahvistettu, et voi enää peruuttaa tai muuttaa sitä, ellei toisin ole sovittu. Asukkaiden nimiä tai yhteystietoja on mahdollista muuttaa varauksen vahvistamisen jälkeen, mutta et voi muuttaa varauksen päivämäärää tai kestoa etkä peruuttaa sitä, ellet tee uutta sopimusta.

Tarkastamme huoneistojen kunnon ennen jokaisen uuden varauksen alkamista. Jos kuitenkin huomaat jotain vikaa tai huonekalujen vaurioita tai epäsiisteyttä, ilmoita siitä meille välittömästi. Haluamme varmistaa, että vierailusi on mahdollisimman miellyttävä.

Kaikissa Geomarin palveluhuoneistoissa yhdistyvät kodin täydet asumismukavuudet ja niihin sisältyvät palvelut.

Huoneistot ovat täysin kalustettuja, ja niissä on valmiit vuoteet liinavaatteineen ja tyynyineen sekä täysin varustetut keittiöt. Myös rajaton ja nopea Wi-Fi on saatavilla kaikissa huoneistoissa sekä pesukone.

Hintoihin sisältyy aina vesi, sähkö ja pysäköintipaikka (pyynnöstä). Tarjoamme joitain perusmukavuuksia, kuten wc-paperia, käsienpesuaineita ja astianpesuainetta, jotta pääset alkuun.

Ystäväsi ja perheesi ovat tervetulleita vierailemaan luonamme. Huomioithan kuitenkin, että vain varauksessa mainitut asukkaat voivat asua asunnossasi ja että huoneistoissa ei saa yöpyä enempää ihmisiä kuin huoneistoissa on vuodepaikkoja.

Toivomme, että nautit hyvistä yöunista ja että annat myös naapureidesi rentoutua. Kunnioita siis naapurisi yksityisyyttä ja rakennuksen hiljaisia aikoja. Huomioithan myös, että tupakointi huoneissa on kielletty. Tupakointi aiheuttaa vähintään 500€:n veloituksen vieraalle vuodevaatteiden, verhojen, tapettien yms. puhdistuksesta tai vaihdosta sekä palohälyttimen aiheuttamat lisäkustannukset. Kaikki laiton toiminta johtaa sopimuksen irtisanomiseen. Jos epäilet laitonta toimintaa vuokra-asunnossasi, ilmoita siitä meille välittömästi.

Uloskirjautuminen tapahtuu viimeisenä oleskelupäivänä klo 12:00 mennessä.

Avaimet on palautettava uloskirjautumispäivänä klo 12:00 mennessä. Löydät lisätietoja avainten palauttamisesta vahvistussähköpostistasi tai saat tiedot ennen uloskirjautumista. Jos avaimet pyydettiin jättämään huoneiston sisälle, jätä ne pöydän päälle ja sulje vain ovi ja ole matkalla.

Avainkoodi vanhenee klo 12:00 uloskirjautumispäivänä, joten oven sulkeminen riittää.

Huoneisto on oltava hyvässä ja siistissä kunnossa, kun muutat pois, joten huolehdi yleisestä siisteydestä oleskelusi aikana ja tee myös loppusiivous itse.

Tai voit tilata loppusiivouksen Geomarilta, jotta voit nauttia asunnostasi lähtöösi asti. Sinun tarvitsee vain viedä roskat ulos ja pestä astiat ennen asunnosta lähtöä. Loppusiivouksen hinta vaihtelee huoneistoittain.

Jos haluat hoitaa loppusiivouksen itse, sinun kannattaa:

  • Pese astiat pesuaineella ja laita ne kaappiin;
  • Vie kaikki roskat ulos;
  • Puhdistaa pinnat ja poistaa kaikki tahrat (pöytätasot, vaatekaapit, keittiön kaapit, laatikot jne.);
  • Imuroi lattia, tekstiilihuonekalut ja matot hiekan, pölyn ja muun lian poistamiseksi pinnoilta;
  • Pyyhi lattiat kostealla mopilla;
  • Puhdista uuni, liesi, jääkaappi ja muut kodinkoneet;
  • Puhdista sauna, kylpyhuone ja WC: poista tahrat seinistä, pyyhi suihku, hana, pesuallas ja wc-istuin. Puhdista lattia mopilla.

Asunnossa on siivoustarvikkeita tätä tarkoitusta varten. Jos loppusiivousta ei ole suoritettu näiden ohjeiden mukaisesti, pidätämme siivouskulut takuumaksusta tai laskutamme ne erikseen.

Huomioithan, että jos kohteeseen jää uloskirjautumisen jälkeen jätteitä, roskia tai ylimääräisiä esineitä, jotka vaativat erillisen jätehuollon (esim. kaasupullot/-kanisterit), kaikki niiden hävittämiseen liittyvät lisäkustannukset veloitetaan täysimääräisinä.

Voit jatkaa oleskeluasi milloin tahansa majoituksen aikana. Ota vain yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme välittömästi.

Kerro meille, miten voisimme tehdä vierailustasi vielä paremman. Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaa palautteen antamiseen. Käsittelemme kaikki palautteet ja otamme sinuun yhteyttä, jos pyydät vastausta viestiin.